fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

''Autoaugmentation Breast Lift'': Γυναικεία υπόθεση

FotoJet 2019 07 21

Μετά την εγκυμοσύνη, το θηλασμό ή την απώλεια σωματικού βάρους, πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι το στήθος τους έχει αλλάξει δραματικά, έχει χάσει τη σφριγηλότητα και την νεανικότητα του.

Το φαινόμενο αυτό χαρακτηρίζεται ως πτώση των μαστών και επηρεάζει σημαντικά την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας.

Η μόνη επιλογή που μπορεί να διορθώσει τη χαλάρωση και την πτώση των μαστών είναι η ανόρθωση με τεχνικές Πλαστικής Αισθητικής Χειρουργικής. Συχνά όμως η πτώση συνοδεύεται και από την απώλεια του όγκου (άδειασμα) των μαστών, ιδιαιτέρως στο άνω τμήμα του (άνω πόλο). Στις περιπτώσεις αυτές, η ανόρθωση συνδυάζεται με αναπλήρωση του όγκου με ενθέματα (προθέσεις) σιλικόνης.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν επιθυμούν τη χρήση ενθεμάτων για διάφορους λόγους, γι'αυτό διστάζουν να προβούν στη συγκεκριμένη επέμβαση. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι η αναπλήρωση του χαμένου όγκου μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς ενθέματα σιλικόνης με την σύγχρονη τεχνική ''autoaugmentation breast lift''. Η πρωτοποριακή αυτή χειρουργική μέθοδος εστιάζει στην αναδιάταξη των ιστών και επιτυγχάνει το ''γέμισμα'' των μαστών με φυσικό τρόπο παράλληλα με την ταυτόχρονη ανόρθωση.

Η συνδυαστική αυτή τεχνική θεωρείται ιδανική για γυναίκες με ικανοποιητικό μέγεθος μαστών, που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνιση τους, αλλά και να τονώσουν τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση τους.

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top