fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Το Ιδανικό Στήθος

FotoJet 19

Αυξητική, Μειωτική, Ανόρθωση ή συνδυασμός;

Μάθε ποια είναι η κατάλληλη μέθοδος για το δικό σου στήθος.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους, αφού σύμφωνα με δημοσιευμένη μελέτη στο International Journal of Sexual Health το 70% των γυναικών δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος και το σχήμα των μαστών τους. Το πολύ μικρό ή το πολύ μεγάλο μέγεθος, η ασυμμετρία μεταξύ των μαστών, καθώς και η πτώση του στήθους αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα που οδηγούν πολύ συχνά τις γυναίκες στην αναζήτηση μιας διορθωτικής αισθητικής παρέμβασης.
 
ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ
 
Αυξητική μαστών: Δορθώνει το μικρό μέγεθος (υποπλασία), το διαφορετικό μέγεθος (ασυμμετρία) και την απώλεια του όγκου που προκύπτει μετά από μεγάλες αυξομειώσεις βάρους ή εγκυμοσύνη. Τα ενθέματα σιλικόνης τελευταίας γενιάς έχουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Η σύγχρονη τεχνική Διπλού Επιπέδου (Dual Plane Technique) δίνει με τον καλύτερο τρόπο ένα φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.
 
Μειωτική μαστών: Το μεγάλο γυναικείο στήθος είναι συχνά η αιτία αισθητικών αλλά και λειτουργικών προβλημάτων. Διαφοροποιεί σημαντικά τις σωματικές αναλογίες, δυσκολεύει την ένδυση και την άθληση και κυρίως επηρεάζει, δυσμενώς, τη στάση του σώματος, με αποτέλεσμα το χρόνιο πόνο στον αυχένα, στην πλάτη και στους ώμους. Η μειωτική μαστών ανακουφίζει τη γυναίκα και την απαλλάσσει από ένα τεράστιο βάρος. Ο βαθμός ικανοποίησης που προκύπτει μετά τη διόρθωση είναι εντυπωσιακός και αγγίζει περίπου το 98%.
 
• Ανόρθωση μαστών: Μετά την εγκυμοσύνη, το θηλασμό ή την απώλεια σωματικού βάρους πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι το στήθος τους έχει αλλάξει δραματικά, έχει χάσει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητά του. Το φαινόμενο αυτό επηρεάζει σημαντικά την εμφάνιση και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας. Η μόνη λύση για τη χαλάρωση και την πτώση των μαστών είναι η ανόρθωση, η οποία επιτυγχάνεται με πολλές διαφορετικές τεχνικές, ανάλογα με το βαθμό της πτώσης. Συχνά όμως η πτώση συνοδεύεται και από την απώλεια του όγκου (άδειασμα) των μαστών, ιδιαίτερα στο άνω τμήμα. Στις περιπτώσεις αυτές η ανόρθωση συνδυάζεται με αναπλήρωση του όγκου με ενθέματα σιλικόνης.
 
Ωστόσο, υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν επιθυμούν τη χρήση ενθεμάτων για διάφορους λόγους, γι’ αυτό και διστάζουν να προβούν στη συγκεκριμένη επέμβαση. Αυτό όμως που δε γνωρίζουν είναι ότι η αναπλήρωση του χαμένου όγκου μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς ενθέματα σιλικόνης με τη σύγχρονη τεχνική Αutoaugmentation Βreast Lift. Η πρωτοποριακή αυτή χειρουργική μέθοδος εστιάζει στην αναδιάταξη των ιστών και επιτυγχάνει το «γέμισμα» των μαστών με φυσικό τρόπο, παράλληλα με την ταυτόχρονη ανόρθωση.
 
Η αποκατάσταση της αισθητικής εικόνας του γυναικείου στήθους αποτελεί συχνότατο αντικείμενο της πλαστικής χειρουργικής σε παγκόσμια κλίμακα. Όλες οι διορθωτικές παρεμβάσεις στοχεύουν σε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, που θα προκαλέσει το μέγιστο βαθμό ικανοποίησης.
 
 

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top