fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Αυξητική Μαστών

800x800 services auxitiki

Είναι η χειρουργική επέμβαση, η οποία με τη χρήση ενθεμάτων αυξάνει το μέγεθος των μαστών, διορθώνει τυχόν ασυμμετρία μεταξύ τους και αποκαθιστά τον όγκο τους που έχει χαθεί μετά από απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη-ες.

Στοχεύει στη βελτίωση της αισθητικής εικόνας των μαστών της γυναίκας, την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης της.

Οι ιδανικές υποψήφιες για την επέμβαση

Η χειρουργική επέμβαση αύξησης των μαστών, όπως και κάθε άλλη επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, πρέπει να γίνεται εάν το ίδιο το άτομο που ενδιαφέρεται να προβεί σε αυτήν, το κάνει μόνο για τον εαυτό του και όχι για κάποιον τρίτο ή για ν’ ακολουθήσει κάποια «ιδανική» εικόνα – πρότυπο.

Οι ιδανικές υποψήφιες θα πρέπει:

  • Να είναι υγιείς.
  • Να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες.
  • Τα στήθη τους να έχουν αναπτυχθεί πλήρως.
  • Να έχουν μικρομαστία ή υποπλασία ή/και ασυμμετρία των μαστών.

rantevouBanner

Η επέμβαση

Η επέμβαση πραγματοποιείται, κατά κανόνα, με γενική αναισθησία. Οι παράγοντες που λαμβάνονται υπόψη αφορούν το σχήμα, το μέγεθος, την ποιότητα του δέρματος, καθώς και την ύπαρξη ή όχι πτώσης των μαστών.

Σύγχρονη Τεχνική Διπλού Επιπέδου (Dual Plane Technique): Τα ενθέματα σιλικόνης τοποθετούνται σε δυο επίπεδα (dual plane), εν μέρει υπομυικά (κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ), εν μέρει υπομαζικά (κάτω από τον αδένα). Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει φυσικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα, διορθώνοντας τόσο την υποπλασία (μικρό μέγεθος) και την ασυμμετρία (διαφορετικό μέγεθος) των μαστών, όσο και τη μικρή πτώση αυτών. Με την τεχνική αυτή, μειώνεται σημαντικά η πιθανότητα ψηλάφησης ή παρεκτόπισης των ενθεμάτων, η δημιουργία ρικνωτικής κάψας και η ατροφία του αδένα, ενώ επιτυγχάνεται η βέλτιστη κάλυψη των ενθεμάτων.

High Five System: Το μέγεθος των ενθεμάτων υπολογίζεται και καταγράφεται με ακρίβεια, προεγχειρητικά, με πέντε (5) αντικειμενικές μετρήσεις των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών των μαστών (σωματομετρικά χαρακτηριστικά). Η κλινική αξιολόγηση με βάση το High Five System, προσφέρει τη δυνατότητα διαμόρφωσης ρεαλιστικών προσδοκιών και το κυριότερο, κατ' αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται ανεπιθύμητες αλλοιώσεις των ιστών που θα μπορούσαν να επιδράσουν αρνητικά στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η περίοδος της αποθεραπείας

Η περίοδος της αποθεραπείας είναι σύντομη και η κινητοποίηση είναι άμεση, από την ίδια ημέρα του χειρουργείου.

Στις μετεγχειρητικές οδηγίες περιλαμβάνονται, η εφαρμογή ειδικού ελαστικού επιδέσμου ή υποστηρικτικού στηθόδεσμου που βοηθά στη μείωση του οιδήματος, ενώ ταυτόχρονα στηρίζει τους μαστούς κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας.

Η λήψη φαρμακευτικής αγωγής (παυσίπονα, αντιβιοτικά), έχει διάρκεια λίγων ημερών. Για να ολοκληρωθεί σωστά η αποθεραπεία και να επιτευχθούν τα αναμενόμενα θετικά αποτελέσματα από την επέμβαση, η γυναίκα θα πρέπει να ακολουθήσει σχολαστικά τις ιατρικές οδηγίες και να είναι συνεπής στα ραντεβού της για επανέλεγχο και κλινική εξέταση.

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα της αισθητικής επέμβασης αυξητικής μαστών είναι αμέσως ορατά, ενώ σταδιακά, το οίδημα υποχωρεί, οι ουλές γίνονται συνήθως αδιόρατες και οι μαστοί αποκτούν την τελική τους εικόνα, σε βάθος χρόνου μερικών εβδομάδων ή μηνών.

Η διάρκεια της αυξητικής των μαστών είναι μακροχρόνια, καθώς η ανθεκτικότητα των ενθεμάτων είναι μεγάλη.

Με την πάροδο του χρόνου, οι μαστοί, ωστόσο, αλλάζουν φυσιολογικά με τη γήρανση, τις αυξομειώσεις του βάρους, τις ορμονικές διακυμάνσεις και τη βαρύτητα.

Η ασφάλεια των ενθεμάτων

Τα ενθέματα σιλικόνης, δεν υποκρύπτουν κανένα κίνδυνο για την υγεία των μαστών. Πολυετείς επιστημονικές μελέτες ανεξάρτητων ερευνητικών φορέων, δεν έχουν εντοπίσει καμία συσχέτιση μεταξύ των ενθεμάτων μαστού και της εμφάνισης αυτοάνοσων ή άλλων συστηματικών νόσων.

Τα ενθέματα (προθέσεις) τελευταίας γενιάς, που χρησιμοποιούνται σήμερα στην αυξητική μαστού, μεταφέρουν τη γνώση της σύγχρονης τεχνολογίας, έχουν πολύ αυστηρές προδιαγραφές παραγωγής και είναι σχεδιασμένα να έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια  ζωής.

Συνιστάται, βεβαίως, ο περιοδικός έλεγχος των μαστών.

Αυξητική Μαστών: Φωτογραφίες Πριν & Μετά

Περιστατικό 1

Περιστατικό 2

Περιστατικό 3

Περιστατικό 4

Περιστατικό 5

Περιστατικό 6

Περιστατικό 7

Περιστατικό 8

 

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ο Πλαστικός Χειρουργός Τάσος Αναστασόπουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top