fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Υαλουρονικό οξύ

Το Υαλουρονικό Οξύ, αποτελεί ένα φυσικό δομικό συστατικό του ανθρώπινου δέρματος. Χημικά, είναι πολυσακχαρίτης υψηλού μοριακού βάρους και η σημαντικότερη βιολογική του δράση είναι να δέχεται και να συγκρατεί το νερό.

Με την πάροδο του χρόνου, η παραγωγή του φυσικού υαλουρονικού οξέος μειώνεται και το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη του.

Το Υαλουρονικό οξύ, τα τελευταία χρόνια, έχει αναδειχθεί ως το καταλληλότερο εμφύτευμα για την αποκατάσταση αυτών των ιδιοτήτων του δέρματος.

Το Υαλουρονικό Οξύ, που κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε ενέσιμα σκευάσματα, αποτελεί προϊόν βιοτεχνολογίας και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ασφαλές.

Διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες, ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη ρυτίδων.

Δράση

Η βασική ιδιότητα του Υαλουρονικού Οξέος είναι η ενυδάτωση των ιστών, λόγω της ικανότητας του, να συγκρατεί ποσότητα νερού 1000 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του. Μετά την έγχυση του ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα, τα μικρο-σωματίδια του ζελέ (gel) απορροφούνται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό, ενυδατώνοντας σε μεγάλο βαθμό τους γειτονικούς ιστούς.  Με την πάροδο του χρόνου, το ζελέ διασπάται πλήρως και απορροφάται χωρίς να αφήσει κατάλοιπα.

Ενδείξεις

Χρησιμοποιείται στη αποκατάσταση των ρυτίδων και των βαθύτερων πτυχώσεων του προσώπου και στην αύξηση του όγκου των χειλιών, των ζυγωματικών ή και του πηγουνιού.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί στη διόρθωση δυσμορφιών της μύτης (πριν ή μετά από Ρινοπλαστική), στο 'γέμισμα' των κροτάφων που αδειάζουν με την ηλικία, ή στην εξάλειψη των πτυχών στο κάτω βλέφαρο και των μαύρων κύκλων.

Εφαρμογή

 

8pointlift

Η εμφύτευση γίνεται στο ιατρείο, με τη χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας. Ανάλογα με το σημείο εφαρμογής του ενέσιμου ζελέ, επιλέγεται υλικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά ελαστικότητας και ρευστότητας. Η νέα τεχνική εφαρμογής με micro-cannula, κάνει τη διαδικασία τελείως ανώδυνη και ατραυματική, ενώ της προσδίδει απόλυτη ακρίβεια. Η θεραπεία των οκτώ (8) σημείων στο πρόσωπο, παρέχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναζωογόνησης και σημαντική βελτίωση της χαλάρωσης, με μη επεμβατικό (χειρουργικό) τρόπο.

Πιθανές παρενέργειες

Ήπιο οίδημα, ερυθρότητα και σπανιότερα εκχυμώσεις, είναι οι συνήθεις πιθανές παρενέργειες μετά τη θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ, οι οποίες είναι παροδικές.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η διάρκειά τους κυμαίνεται από 9-12 μήνες. Ενδεχομένως, να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες για να τελειοποιηθούν. Εάν, ωστόσο, ένα άτομο δεν επιθυμεί να επαναλάβει τη θεραπεία, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η κατάσταση του δέρματός του θα επιστρέψει σε αυτήν που ήταν, πριν τη θεραπεία.

Κλείστε το ραντεβού σας με ένα κλικ

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ο Πλαστικός Χειρουργός Τάσος Αναστασόπουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top