fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6403285
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Νέα

abdominoplasty700x500

Η Κοιλιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση, που βελτιώνει θεαματικά την αισθητική εικόνα της κοιλιάς και του κορμού, γενικότερα.

Οι σοβαρές αυξομειώσεις βάρους, η εγκυμοσύνη, οι επεμβάσεις στην κοιλιακή χώρα, η γήρανση και κληρονομικοί λόγοι, προκαλούν μη αναστρέψιμες αλλαγές στο κοιλιακό τοίχωμα, με αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος ή/και των κοιλιακών μυών αλλά και τη συσσώρευση λίπους. Ούτε η δίαιτα, ούτε η άσκηση μπορούν να εξαφανίσουν το τοπικό λίπος ή να διορθώσουν την περίσσεια του δέρματος της κοιλιάς.

FotoJet 2019 07 21

Μετά την εγκυμοσύνη, το θηλασμό ή την απώλεια σωματικού βάρους, πολλές γυναίκες διαπιστώνουν ότι το στήθος τους έχει αλλάξει δραματικά, έχει χάσει τη σφριγηλότητα και την νεανικότητα του.

FotoJet 750

Σύμφωνα με έρευνα, ''το 98% των γυναικών που υποβλήθηκαν σε μειωτική επέμβαση μαστών, δηλώνουν πολύ ικανοποιημένες με το τελικό αποτέλεσμα''

brachio 700x500

Η Βραχιονοπλαστική, αντιμετωπίζει την περίσσεια δέρματος και τη χαλάρωση που προκαλείται στους βραχίονες (μπράτσα) λόγω κληρονομικότητας, αυξομειώσεων βάρους και ηλικίας.

700x500 prinmeta

Η Βλεφαροπλαστική, επέμβαση μεγάλης ζήτησης σε παγκόσμια κλίμακα,  βρίσκεται πολύ ψηλά στη σειρά προτίμησης των γυναικών, που επιθυμούν να ανανεώσουν την αισθητική εικόνα του προσώπου τους.

Η δημοφιλία της οφείλεται στα άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα της. 

BODY LIPO 2

Νέες τεχνολογίες στη λιποαναρρόφηση αναπτύσσονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, δίνοντας περισσότερες επιλογές σε όσους ενδιαφέρονται να απαλλαγούν οριστικά από το περιττό λίπος σε διάφορες περιοχές του σώματος.

Mini FaceLift 700

Το Mini Face Lift αποτελεί μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική ανόρθωσης του προσώπου, μικρότερης έκτασης και ταχύτερης αποθεραπείας σε σχέση με την κλασική επέμβαση( traditional face lift ), που βρίσκει εφαρμογή σε συγκεκριμένα περιστατικά, τα οποία επωφελούνται σημαντικά.

 

Asimetria Maston

Το 70% των γυναικών, σύμφωνα με δημοσιευμένη μελέτη στο International Journal of Sexual Health, δεν είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος και το σχήμα των μαστών τους.

λαιμος

Η χαλάρωση του λαιμού είναι αδύνατο να βελτιωθεί με τη διατροφή και την άσκηση και είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί με το μακιγιάζ.

700X500

Το νεανικό περίγραμμα του προσώπου είναι απόλυτα συμμετρικό και έχει το χαρακτηριστικό ''V'' σχήμα.

Τι όμως, συμβαίνει  καθώς ο άνθρωπος μεγαλώνει ;

Σελίδα 1 από 3

Τα ιατρεία

Γλυφάδα: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 96 (1ος όροφος)

View the embedded image gallery online at:
https://tasosanastasopoulos.gr/iatros/blog.html#sigProIdb396f6cb44

Κολωνάκι: Μηλιώνη 8 (4ος όροφος)

View the embedded image gallery online at:
https://tasosanastasopoulos.gr/iatros/blog.html#sigProId90d918a608

 

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top