fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Ένα ΠΡΟΣΩΠΟ που λέει μια ιστορία !

700 χ500

Με την πάροδο των ετών, την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, το στρεσ, το κάπνισμα και την περιβαλλοντική μόλυνση, το δέρμα του προσώπου εμφανίζει σημάδια γήρανσης.

Η γήρανση είναι η συσσώρευση αλλαγών στο πρόσωπο. Η μείωση του όγκου των ιστών, η αλλοίωση της υφής του δέρματος και η απώλεια της ελαστικότητας του, είναι τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν. Αποτέλεσμα αυτών των αλλαγών είναι η εμφάνιση των ρυτίδων.

Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μας λένε την ιστορία μας. Έχουν όλες όνομα. Οι δυναμικές ρυτίδες σχηματίζονται τη στιγμή κάποιας έκφρασης (χαρά, λύπη, θυμός, συνοφρύωση, κ.ο.κ.), καθώς εκείνη τη στιγμή συσπώνται συγκεκριμένοι μύες του προσώπου. Γι’ αυτό, είναι γνωστές και ως γραμμές έκφρασης. Οι στατικές ρυτίδες είναι βαθιές πτυχώσεις που χαράσσουν το δέρμα και το κάνουν να δείχνει γερασμένο. Οφείλονται στη χρονολογική γήρανση, η οποία προκαλεί τη μείωση της παραγωγής κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος και επομένως τη χαλάρωση των ιστών. 

Οι ενέσιμες θεραπείες ( κοινώς ''ενέσιμα'' ) είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος ανανέωσης του προσώπου. Κλειδί στην αντιγήρανση αποτελεί πλέον το ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ.

Το Υαλουρονικό οξύ βρίσκεται φυσικά στο δέρμα μας ως δομικό συστατικό, όμως μειώνεται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προέκυψε η ιδέα να εφαρμόζεται ενέσιμα για την αναζωογόνηση του προσώπου και την εξομάλυνση των ρυτίδων. Η σύνθεσή του είναι προιόν βιοτεχνολογίας και έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ασφαλές. Διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες, ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη ρυτίδων. 

Δράση

Η βασική ιδιότητα του Υαλουρονικού Οξέος είναι η ενυδάτωση των ιστών, λόγω της ικανότητας του, να συγκρατεί ποσότητα νερού 1000 φορές μεγαλύτερη από το βάρος του. Μετά την έγχυση του ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα, τα μικρο-σωματίδια του ζελέ (gel) απορροφούνται με αργό ρυθμό από τον οργανισμό, ενυδατώνοντας σε μεγάλο βαθμό τους γειτονικούς ιστούς.  Με την πάροδο του χρόνου, το ζελέ διασπάται πλήρως και απορροφάται χωρίς να αφήσει κατάλοιπα.

FotoJet 14

Ενδείξεις

Χρησιμοποιείται στη αποκατάσταση των ρυτίδων και των βαθύτερων πτυχώσεων του προσώπου και στην αύξηση του όγκου των χειλιών, των ζυγωματικών ή και του πηγουνιού.

Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί στη διόρθωση δυσμορφιών της μύτης (πριν ή μετά από Ρινοπλαστική), στο ''γέμισμα'' των κροτάφων που αδειάζουν με την ηλικία, ή στην εξάλειψη των πτυχών στο κάτω βλέφαρο και των μαύρων κύκλων.

Εφαρμογή

8pointlift

Η εμφύτευση γίνεται στο ιατρείο, με τη χρήση αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας. Ανάλογα με το σημείο εφαρμογής του ενέσιμου ζελέ, επιλέγεται υλικό με διαφορετικά χαρακτηριστικά ελαστικότητας και ρευστότητας. Η νέα τεχνική εφαρμογής με micro-cannula, κάνει τη διαδικασία τελείως ανώδυνη και ατραυματική, ενώ της προσδίδει απόλυτη ακρίβεια. Η θεραπεία των οκτώ (8) σημείων στο πρόσωπο, παρέχει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αναζωογόνησης και σημαντική βελτίωση της χαλάρωσης, με μη επεμβατικό τρόπο.

Πιθανές παρενέργειες

Ήπιο οίδημα, ερυθρότητα και σπανιότερα εκχυμώσεις (μελανιές), είναι οι πιθανές παρενέργειες μετά τη θεραπεία με Υαλουρονικό οξύ, οι οποίες είναι παροδικές.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και η διάρκειά τους κυμαίνεται από 9-12 μήνες. Ενδεχομένως, να χρειαστούν περισσότερες συνεδρίες για να τελειοποιηθούν. Εάν, ωστόσο, ένα άτομο δεν επιθυμεί να επαναλάβει τη θεραπεία, θα πρέπει να γνωρίζει ότι η κατάσταση του δέρματός του θα επιστρέψει σε αυτήν που ήταν, πριν τη θεραπεία.

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top