fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ: Ξεχάστε το ... πριν. Χαρείτε το ... μετά.

image 10

Η Βλεφαροπλαστική, επέμβαση μεγάλης ζήτησης σε παγκόσμια κλίμακα,  βρίσκεται πολύ ψηλά στη σειρά προτίμησης των γυναικών, που επιθυμούν να ανανεώσουν την αισθητική εικόνα του προσώπου τους.

Η δημοφιλία της οφείλεται στα άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα της. 

ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ( 1 ) : η χαλάρωση τού δέρματος στα άνω βλέφαρα, συχνά, παρεμποδίζει την όραση. Με τη διόρθωση, επιτυγχάνεται εντυπωσιακή αλλαγή.

ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΑ 3

ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ( 2 ) : απαλείφεται  η κουρασμένη εικόνα των ματιών

ΑΝΩ ΒΛΕΦΑΡΑ 3Β

ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ : εξαφανίζονται οι ''σακούλες'' που έχουν δημιουργηθεί.

ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΑ

ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ( 1 ) : Αποκαθιστά τη νεανικότητα των ματιών και επιτυγχάνει τη συνολική ανανέωση του προσώπου.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΑ fACE

ΑΝΩ & ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ( 2 ) : Παράγει αποτελέσματα που διαρκούν πολλά χρόνια.

ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΒΛΕΦΑΡΑ PROFILE

Η επίδραση του χρόνου στο πρόσωπο, συχνά, ξεκινά από τα βλέφαρα και γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, συνήθως, από την 4η δεκαετία της ζωής ή/και αργότερα. Η Βλεφαροπλαστική, στοχεύει στη διόρθωση των προβλημάτων αυτών και την αναζωογόνηση των ματιών αλλά και του προσώπου συνολικά.

Περισσότερα εδώ ...Βλεφαροπλαστική

VIDEO : https://www.youtube.com/watch?v=LWm0uHL2HTE

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top