fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

TOP 5 Αισθητικές Επιλογές για το Καλοκαίρι

top 5

Ποιές αισθητικές επεμβάσεις επιτρέπονται τους καλοκαιρινούς μήνες;

Δείτε τις top 5 ασφαλείς επιλογές και βγείτε στην παραλία με αυτοπεποίθηση.

Επειδή υπάρχει μια σύγχυση σχετικά με το ποιές αισθητικές επεμβάσεις έχουν ταχεία αποθεραπεία και αποδίδουν γρήγορα αποτελέσματα, σας παρουσιάζουμε εν συντομία τις προτάσεις μας για να επιλέξετε ό,τι σας ενδιαφέρει.

ΜΙΝΙ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Η mini (ή μικρή) κοιλιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, τη χαλάρωση του δέρματος ή/και την τοπική συσσώρευση λίπους στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς, κάτω από τον ομφαλό. Αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται μετά από εγκυμοσύνη /ες, μετά από απώλεια βάρους ή λόγω ηλικίας. 

Η mini κοιλιοπλαστική πλεονεκτεί έναντι της κλασικής μεθόδου, καθώς είναι μικρότερης έκτασης  επέμβαση, πραγματοποιείται σε 60-90 λεπτά και έχει ταχύτερο χρόνο αποθεραπείας. Η επάνοδος σε ήπια δραστηριότητα είναι εφικτή μετά από 1-2 ημέρες.   Συχνά συνδυάζεται με περιορισμένης έκτασης λιποαναρρόφηση της κοιλιάς για καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

Πριν & Μετά

04  05  06

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡOΦΗΣΗ / ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ  ΚΟΡΜΟΥ ( VASER Lipo )

Όσες γυναίκες ενδιαφέρονται να απαλλαγούν οριστικά από το περιττό λίπος σε διάφορες περιοχές του σώματος, έχουν πλέον μια ασφαλή και σύγχρονη επιλογή. Η Vaser Lipo, στοχεύει όλες τις προβληματικές  περιοχές του κορμού, όπως κοιλιά, πλάτη, γλουτοί, αλλά και μικρότερες όπως ο θώρακας, ο λαιμός, τα γόνατα κ.ά και διαμορφώνει με ακρίβεια το περίγραμμα του σώματος. Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου, συγκριτικά και με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές είναι ότι επιτυγχάνει  τη σύσφιξη του δέρματος και έτσι αποφεύγεται η χαλάρωση. Υπερτερεί σαφώς, τόσο της κλασικής λιποαναρρόφησης όσο και της μη επεμβατικής κρυολιπόλυσης. Γι' αυτό και αποτελεί την νούμερο 1 καλοκαιρινή επιλογή. 

Πριν & Μετά

trunk vaser 1α  trunk vaser 2α  trunk vaser 3α

ΑΥΞΗΤΙΚΗ / ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΤΗΘΟΥΣ

Η Αυξητική με τη χρήση ενθεμάτων σιλικόνης, μεγεθύνει τους μαστούς, διορθώνει τυχόν ασυμμετρία μεταξύ τους και αποκαθιστά τον όγκο που έχει χαθεί μετά από εγκυμοσύνη/ες ή απώλεια βάρους.

Η σύγχρονη τεχνική διπλού επιπέδου - Dual plan technique - και η αξιόπιστη μέθοδος υπολογισμού high five system, διαμορφώνουν ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα. 

Η περίοδος της αποθεραπείας είναι σύντομη και η κινητοποίηση είναι άμεση. Στις μετεγχειρητικές οδηγίες περιλαμβάνονται, η εφαρμογή ειδικού ελαστικού στηθόδεσμου που βοηθά στη μείωση του οιδήματος για 3-4 εβδομάδες.

 

Πριν & Μετά 

20 1 420x331 20 2 420x331  20 3 420x385  20 4 420x385

Η Ανόρθωση, γνωστή και σαν μαστοπηξία, διορθώνει τη χαλάρωση και την πτώση των μαστών που έχει προκύψει μετά από εγκυμοσύνη, θηλασμό ή απώλεια σωματικού βάρους. Συχνά όμως η πτώση συνοδεύεται και από την απώλεια του όγκου (άδειασμα) των μαστών, ιδιαιτέρως στο άνω τμήμα του (άνω πόλο). Στις περιπτώσεις αυτές, η ανόρθωση συνδυάζεται με αναπλήρωση του όγκου με ενθέματα (προθέσεις) σιλικόνης.

Ωστόσο, πολλές γυναίκες δεν επιθυμούν τη χρήση ενθεμάτων για διάφορους λόγους, γι'αυτό διστάζουν να προβούν στη συγκεκριμένη επέμβαση. Αυτό όμως που δεν γνωρίζουν είναι ότι η αναπλήρωση του χαμένου όγκου μπορεί να επιτευχθεί και χωρίς ενθέματα σιλικόνης, με την σύγχρονη τεχνική ''autoaugmentation breast lift''. 

Τα αποτελέσματα της αισθητικής επέμβασης ανόρθωσης των μαστών είναι αμέσως ορατά και η περίοδος αποθεραπείας σύντομη.

Πρι & Μετά 

preop 2a scheme1 postop2a scheme2 

preop2b scheme3 postop2bscheme4

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Το καλοκαίρι είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για τη βλεφαροπλαστική. Ο λόγος είναι, ότι μπορεί να φοράει κανείς γυαλιά ηλίου και να κινείται ελεύθερα, χωρίς να φαίνονται οι πιθανές μελανιές και το πρήξιμο των πρώτων ημερών.

Η επίδραση του χρόνου στο ανθρώπινο πρόσωπο, συχνά, ξεκινά από τα βλέφαρα και γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, συνήθως, από την 4η δεκαετία της ζωής. Η Βλεφαροπλαστική διορθώνει τη χαλάρωση και την πτώση των βλεφάρων, επαναφέρει το νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα και επιτυγχάνει αποτελέσματα μεγάλης χρονικής διάρκειας με σύντομη αποθεραπεία ( 2-3 εβδομάδες). Αυτό δικαιολογεί και τη μεγάλη δημοφιλία της, παγκοσμίως.

Άνω Βλεφαροπλαστική- Πριν & Μετά

1630101397 photo mar 30 8 42 36 pm

Κάτω Βλεφαροπλαστική- Πριν & Μετά

bags

 

 

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top