fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Οι νέες τάσεις στην Πλαστική Χειρουργική για το 2020

700

Οι αισθητικές επεμβάσεις Πλαστικής Χειρουργικής αυξήθηκαν τη χρονιά που πέρασε στις Η.Π.Α, ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον η δημοσίευση των αριθμών, μετά το τέλος του έτους και για το 2019. Η τάση, πάντως, παραμένει αυξητική και για το 2020.

Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής, περισσότερες από 18 εκατομμύρια επεμβατικές και ελάχιστα επεμβατικές αισθητικές παρεμβάσεις έγιναν στις Η.Π.Α το 2018.

Οι πιο δημοφιλείς - top5 - αισθητικές επεμβάσεις είναι : 

1. Αυξητική Μαστών

2. Λιποαναρρόφηση

3. Ρινοπλαστική

4. Βλεφαροπλαστική

5. Κοιλιοπλαστική

Οι ελάχιστα επεμβατικές μέθοδοι αφορούν, κατά κανόνα,  το πρόσωπο και είναι :

1. Botox

2. Ενέσιμα υαλουρονικού οξέος

3. Χημικό peeling

4. Laser αποτρίχωσης

5. Μεσοθεραπεία

 

Οι επεμβάσεις διαμόρφωσης του σώματος με νέες τεχνολογίες - Lipo Vaser - αναμένεται το 2020 να βρεθούν στην κορυφή της λίστας των επεμβατικών μεθόδων, καθώς προσφέρουν εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα.

Παράλληλα με τις τεχνικές απομάκρυνσης του λίπους, ενισχύεται η εφαρμoγή της λιπομεταφοράς- fat transfer (μεταμόσχευση λίπους) σε διάφορες περιοχές, όπως :

  • στο πρόσωπο για τη διόρθωση ελλειμμάτων, ρυτίδων ή ατροφίας των ιστών
  • στο στήθος για την αποκατάσταση μικρομαστίας, ανισομαστίας και γενικά διαταραχών του σχήματος ή του μεγέθους των μαστών
  • στους γλουτούς για την αύξηση του μεγέθους των ή/και την ανόρθωση τους.

Τέλος, οι συνεχώς διευρυνόμενες ενδείξεις χρήσης των σκευασμάτων υαλουρονικού οξέος αναμένεται να αυξήσουν τις ελάχιστα επεμβατικές εφαρμογές του συγκεκριμένου υλικού.

Το ιατρείο

 
 

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top