fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ DERMAPEN

700Χ500

Η εξειδικευμένη μεσοθεραπεία Dermapen, εφαρμόζει την σύγχρονη τεχνική micro-needling, με την οποία επιτυγχάνεται ριζική αναδόμηση του δέρματος και απόλυτη ανανέωση της επιδερμίδας.

Η προηγμένη τεχνική micro-pen-needling χρησιμοποιεί πολλαπλές ακίδες, που διαπερνούν κάθετα την επιδερμίδα με τη λειτουργία μηχανοποιημένης παλμικής δόνησης. Η επαναλαμβανόμενη κίνηση των μικρο-ακίδων, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές στην επιδερμίδα, με βάθος διείσδυσης που ρυθμίζεται και επιτυγχάνει διείσδυση βιοδραστικών ουσιών και ενεργοποίηση της ενδογενούς παραγωγής κολλαγόνου.

Πως δρα ;

Η δημιουργία των μικρο-οπών στην επιδερμίδα μπορεί να οδηγήσει στην απορρόφηση έως και 80% των θρεπτικών και δραστικών συστατικών που εφαρμόζονται στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Η μεγάλη απορρόφηση δραστικών ουσιών που επιτυγχάνεται με τη μέθοδο micro-pen-needling, διεγείρει τη διαδικασία αναδόμησης του δέρματος και ανανεώνει την επιφανειακή στιβάδα του, την επιδερμίδα..

Το κύριο δραστικό συστατικό της εφαρμογής είναι το Υαλουρονικό Οξύ. Πρόκειται για ένα βιοπολυμερές, το οποίο αποτελεί βασικό δομικό στοιχείο του δέρματος .

Αποτελέσματα

  • Ανανέωση και σύσφιξη της επιδερμίδας
  • Ενίσχυση των υποδόριων στοιβάδων
  • Ενεργοποίηση της ενδογενούς παραγωγής κολλαγόνου
  • Αναδόμηση του δέρματος 

Κάθε ακίδα δημιουργεί ένα κανάλι, που επιτρέπει στα ειδικά προϊόντα μεσοθεραπείας που περιέχουν υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, να εισχωρήσουν στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί προστατευτικούς μηχανισμούς του δέρματος, όπως είναι η παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Μέσα από αυτή τη θεραπεία σύσφιξης επιτυγχάνεται βελτίωση στην υφή του δέρματος, μείωση των λεπτών ρυτίδων και των ουλών, μείωση του μεγέθους των πόρων.

Η μέθοδος  μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές του δέρματος που δεν είναι κατάλληλες για peeling ή λέιζερ, όπως γύρω από τα μάτια, το στόμα, αλλά και στα χέρια και το στήθος (ντεκολτέ).

Η διαδικασία είναι καλά ανεκτή, έχει ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας, αφού το μόνο που εμφανίζεται είναι μια ερυθρότητα, ένα ελαφρύ κοκκίνισμα, για 24-48 ώρες. Το δέρμα αποκτά μοναδική φωτεινότητα και λάμψη.

microneedling

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top