fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

New Year, New You: Πώς αυτή η χρονιά θα σας φέρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας;

Συμβαίνει συχνά, στην αρχή ενός νέου έτους, να λαμβάνουμε αποφάσεις που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή μας, θα τονίσουν θετικά την αυτοεικόνα μας, θα μας δώσουν δυναμισμό, εξωστρέφεια και εντυπωσιακή παρουσία στην καθημερινότητά μας. Η επιμελημένη εμφάνιση ενδυναμώνει, άλλωστε, τόσο την αυτοεκτίμηση μας, όσο και την εικόνα που έχουν οι άλλοι για μας, στοιχεία που μπορούν να συμβάλλουν, αναμφισβήτητα, στην επιτυχή προσωπική, συναισθηματική και επαγγελματική πορεία και εξέλιξη.

Η Πλαστική Χειρουργική, Αισθητική και Επανορθωτική, λειτουργεί αποτελεσματικά, προτείνει λύσεις , ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, δημιουργεί αρμονία, ισορροπία και ψυχική ευφορία.

Ακολουθούν ορισμένες χειρουργικές και μη χειρουργικές προσεγγίσεις που θα σας βοηθήσουν στη λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων, με σκοπό να αναδείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, το 2018.

Χειρουργικές Θεραπείες

Λιποαναρρόφηση : Η πιο διαδεδομένη μέθοδος ανάκτησης ελκυστικού περιγράμματος του σώματος για άνδρες και γυναίκες. Η αφαίρεση του πλεονάζοντος λίπους, δίνει μόνιμα αποτελέσματα.

Επεμβάσεις Στήθους ( Αυξητική, Μειωτική, Ανόρθωση ): Μπορούν να μεγεθύνουν, να ανορθώσουν, να μειώσουν το μέγεθος ή να διορθώσουν τυχόν ασυμμετρία των μαστών.

Κοιλιοπλαστική : Έχει τη δυνατότητα να μειώσει το μέγεθος της κοιλιάς και να βελτιώσει αισθητά το σχήμα του κορμού. Ούτε η δίαιτα, ούτε η άσκηση μπορούν να εξαφανίσουν το συσσωρευμένο τοπικό λίπος ή να διορθώσουν την περίσσεια  του δέρματος της κοιλιάς.

Ρυτιδεκτομή ( Face Lift ) – Ανόρθωση Λαιμού : Βελτιώνουν τα εμφανή σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο και το λαιμό και επαναφέρουν το νεανικό περίγραμμα τους.

Mommy Makeover: Ο στόχος του είναι η αποκατάσταση τού σχήματος και της εμφάνισης του γυναικείου σώματος, μετά από εγκυμοσύνη-ες. Με συνδυασμό επεμβάσεων σε ένα στάδιο, μπορεί να διαφοροποιηθεί η εικόνα και να αποκατασταθεί το ελκυστικό περίγραμμα.

Μη Χειρουργικές Θεραπείες

Botox/Dysport: Η νούμερο ένα (1) μη χειρουργική θεραπεία αντιμετώπισης των ρυτίδων του προσώπου, παγκοσμίως. Έχει προκαλέσει επανάσταση στην αισθητική βιομηχανία την τελευταία 20ετία και συνεχίζει δυνατά.

Ενέσιμα Εμφυτεύματα – Υαλουρονικό Οξύ : Αποτελεί ένα φυσικό δομικό συστατικό του ανθρώπινου δέρματος, είναι απόλυτα ασφαλές και χρησιμοποιείται στη αποκατάσταση των ρυτίδων και των βαθύτερων πτυχώσεων του προσώπου καθώς και στην αύξηση του όγκου των χειλιών, των ζυγωματικών ή και του πηγουνιού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα μας ή να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας (www.tasosanastasopoulos.gr)

Το ιατρείο

 
 

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top