fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

VASER Lipo : η νέα επιλογή στη διαμόρφωση ενός ελκυστικού σώματος

22201

Νέες τεχνολογίες στη λιποαναρρόφηση αναπτύσσονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια, δίνοντας περισσότερες επιλογές σε όσους ενδιαφέρονται να απαλλαγούν οριστικά από το περιττό λίπος και περισσότερα εργαλεία στους πλαστικούς χειρουργούς για την αντιμετώπισή του.

Μια σχετικά πρόσφατη εξέλιξη στην αντιμετώπιση του τοπικού λίπους είναι η VASER Lipo, η λιποαναρρόφηση με σύγχρονη τεχνολογία υπερήχων, που υγροποιεί το λίπος πριν την αφαίρεση, χωρίς να τραυματίζει τους γύρω ιστούς .

Τα κύρια πλεονεκτήματα τής μεθόδου είναι : το μειωμένο τραύμα ( αναίμακτη, ατραυματική, κατά το δυνατόν, τεχνική ), η μεγαλύτερη ακρίβεια των αποτελεσμάτων, η κλινικά αποδεδειγμένη σύσφιξη του δέρματος.

01Vaser

Η απλή αφαίρεση του λίπους δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μια πιθανή χαλάρωση του δέρματος, που είναι αποτέλεσμα της περιορισμένης ελαστικότητάς του. Προκειμένου να επιτευχθούν καλά αποτελέσματα με τη λιποαναρρόφηση, το δέρμα πρέπει να συρρικνωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό, μετά τη διαδικασία. Η τεχνολογία VASER δίνει αυτή τη δυνατότητα, καθώς η ελεγχόμενη θερμική ενέργεια που εκλύει, αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου από τα κύτταρα του συνδετικού ιστού (ινοβλάστες). Αυτό είναι, άλλωστε, το στοιχείο που διαφοροποιεί τη VASER Lipo από την κλασική λιποαναρρόφηση.

02

Σε περιοχές που υπάρχει τοπικά συσσωρευμένο λίπος, το οποίο δυστυχώς δεν αντιμετωπίζεται ούτε με δίαιτα, ούτε με άσκηση, όπως η κοιλιά, οι μηροί, τα γόνατα, οι γλουτοί, η πλάτη, οι γάμπες, το πηγούνι, οι βραχίονες, το ανδρικό στήθος (γυναικομαστία) κ.ά, η VASER Lipo αποτελεί την ιδανική επιλογή.

Η πιστοποιημένη και εγκεκριμένη από τον FDA ( Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ ) τεχνολογία υπερήχων VASER, είναι η πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος εξάλειψης του ανεπιθύμητου τοπικού πάχους και της διαμόρφωσης ενός ελκυστικού σώματος. 

Διαβάστε αναλυτικά για την λιποαναρρόφηση με VASER (VASER Lipo)

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top