fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Mini Κοιλιοπλαστική: Άμεση διόρθωση της χαλάρωσης

around abdo

Τι είναι η mini κοιλιοπλαστική;

Η mini (ή μικρή) κοιλιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, τη χαλάρωση του δέρματος ή/και την τοπική συσσώρευση λίπους στο κατώτερο τμήμα της κοιλιάς, κάτω από τον ομφαλό.

Αυτά τα προβλήματα εμφανίζονται μετά από εγκυμοσύνη /ες, μετά από απώλεια βάρους ή λόγω ηλικίας. 

Ιδανικοί Υποψήφιοι/ες

Η επέμβαση έχει ένδειξη, κυρίως, σε αδύνατα ή κανονικού σωματικού βάρους άτομα. Δεν αφορά σε άτομα, που εμφανίζουν έντονη χαλάρωση δέρματος ή/και των κοιλιακών μυών και σημαντική εναπόθεση λίπους στο ανώτερο τμήμα της κοιλιάς. Αυτές οι περιπτώσεις, αντιμετωπίζονται με την κλασική (μεγάλη) κοιλιοπλαστική.

Η επέμβαση

Η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική νάρκωση, επισκληρίδιο ή μέθη. Έχει διάρκεια, περίπου, 60-90 λεπτά. Η τομή προσομοιάζει αυτή της καισαρικής και δεν είναι εμφανής (περιοχή εφηβαίου).  Συχνά συνδυάζεται με Λιποαναρρόφηση της ευρύτερης περιοχής της κοιλιάς ( VASER lipo ). Το τμήμα του δέρματος που αφαιρείται, είναι περιορισμένο. Ο ομφαλός παραμένει στη θέση του ή μετατοπίζεται εσωτερικά, χωρίς εξωτερική τομή, ώστε να αποκτήσει ελκυστικό περίγραμμα.

Η κινητοποίηση είναι άμεση και η έξοδος από την κλινική προσδιορίζεται, κατά κανόνα, την ίδια ημέρα.

Η περίοδος αποθεραπείας

Ο χρόνος αποθεραπείας στη mini κοιλιοπλαστική, είναι σύντομος. Η επάνοδος σε ήπια δραστηριότητα είναι εφικτή μετά από 1-2 ημέρες. Πλήρης δραστηριοποίηση επιτυγχάνεται εντός δύο(2) εβδομάδων. Είναι απαραίτητη η χρήση ειδικής ζώνης κοιλίας, για το χρονικό αυτό διάστημα.

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα

Η mini κοιλιοπλαστική πλεονεκτεί έναντι της κλασικής μεθόδου, καθώς είναι μικρότερης έκτασης επέμβαση, προκαλεί πολύ μικρότερο χειρουργικό τραύμα (μικρότερη αποκόλληση ιστών, περιορισμένη αφαίρεση δέρματος, μικρότερη τομή), έχει άμεση κινητοποίηση και ταχύτερο χρόνο αποθεραπείας. Απαιτείται, ωστόσο, προσεκτική επιλογή των περιστατικών, με τις συγκεκριμένες ενδείξεις που αναφέρθηκαν παραπάνω, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος. Ο συνδυασμός Κοιλιοπλαστικής με Λιποαναρρόφηση, επιτυγχάνει συγκριτικά τα καλύτερα αποτελέσματα.

30051565 1788207214533528 8857912872822718155 o 3

Περισσότερα μ'ένα κλικ ...Κοιλιοπλαστική

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top