fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

FACE LIFT : 5 ερωτήσεις / απαντήσεις

face blog

Οι 5 συχνότερες ερωτήσεις, που θέτουν οι ενδιαφερόμενες για την επέμβαση, κατά την πρώτη επίσκεψη, είναι :

1. Ποιά είναι η ''ιδανική'' ηλικία για το face lift ;

: Δεν είναι δυνατόν να καθοριστεί με ακρίβεια, καθώς σχετίζεται απόλυτα με το βαθμό χαλάρωσης των ιστών, που είναι αποτέλεσμα πολλών και διαφόρων παραγόντων. Σε ορισμένα πρόσωπα προσδιορίζεται κατά την 4η, σε άλλα κατά την 5η δεκαετία της ζωής. Η έγκαιρη αντιμετώπιση, πάντως, δίνει καλύτερα αποτελέσματα.

2. Θα αλλάξουν τα χαρακτηριστικά μου ; θα είμαι ο εαυτός μου ; 

Απ : Είναι σημαντικό να υπάρχουν ρεαλιστικές προσδοκίες και να έχουν γίνει κατανοητές ορισμένες βασικές έννοιες, πριν από την επέμβαση. Το face lift δεν αλλάζει ριζικά την εμφάνιση του προσώπου, ούτε σταματά το χρόνο. Προσφέρει, ωστόσο, μια σημαντική αναζωογόνηση και ανανέωση στο πρόσωπο, διαμορφώνοντας ένα νεανικότερο περίγραμμα. Με τις σύγχρονες τεχνικές διόρθωσης, το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι απόλυτα φυσικό και αποδεκτό.

3. Μπορώ να συνδυάσω το face lift με άλλη επέμβαση ;

Απ : Το face lift συνδυάζεται συχνά με τη βλεφαροπλαστική και την ανόρθωση του μετώπου, όταν απαιτείται.

4. Τι να περιμένω μετά την επέμβαση ; Υπάρχει πόνος ;

Απ : Γενικά, η περίοδος αποθεραπείας περιλαμβάνει οίδημα (πρήξιμο) και ενδεχομένως κάποιες μελανιές, που υποχωρούν σταδιακά, αλλά όχι πόνο. Συνιστάται η αποφυγή έντονης δραστηριότητας για δύο (2) περίπου εβδομάδες, ενώ η άσκηση επιτρέπεται μετά από ένα (1) μήνα. 

5. Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα της επέμβασης ;

Απ : Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ποιότητα και ο τύπος του δέρματος, ο τρόπος ζωής, σε ποιά ηλικία έγινε η επέμβαση, κ.ά . Θεωρείται απαραίτητη η συχνή ενυδάτωση και η προστασία από τον ήλιο.

 

Μάθετε περισσότερα ...  FACE LIFT

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top