fb in yt

Tηλέφωνο
+30 210-6921525
Ωράριο λειτουργίας Ιατρείου:
Δευτέρα–Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 9:00 μ.μ.

Βλεφαροπλαστική : Και οι άνδρες λένε ... ναι

blepharoplasty for men 750

Η Βλεφαροπλαστική, επέμβαση μεγάλης ζήτησης σε παγκόσμια κλίμακα,  βρίσκεται πολύ ψηλά στη σειρά προτίμησης των ανδρών, που επιθυμούν να ανανεώσουν την αισθητική εικόνα του προσώπου τους.

 

Η επίδραση του χρόνου στο ανθρώπινο πρόσωπο, συχνά, ξεκινά από τα βλέφαρα και γίνεται ιδιαίτερα αισθητή, συνήθως, κατά την 4η δεκαετία της ζωής.  Στα άνω βλέφαρα έχει τη μορφή τής χαλάρωσης του δέρματος, ενώ στα κάτω βλέφαρα προηγείται η χαλάρωση των εν τω βάθει ιστών και το δέρμα ακολουθεί. Σε κάθε περίπτωση, η απώλεια της ελαστικότητας  των βλεφάρων επηρεάζει δυσμενώς, τη συνολική εικόνα του προσώπου. Το βλέμμα δείχνει μόνιμα κουρασμένο και ''βαρύ''. Αρκετά συχνά, η περίσσεια του δέρματος στα άνω βλέφαρα, εμποδίζει την κίνηση τους, περιορίζοντας έτσι το οπτικό πεδίο του ατόμου, ενώ στα κάτω βλέφαρα η μειωμένη ελαστικότητα του δέρματος και η χαλάρωση των ιστών, οδηγεί στην εμφάνιση χαρακτηριστικού οιδήματος ('' σακούλες'' ). Η Βλεφαροπλαστική, στοχεύει στη διόρθωση των προβλημάτων αυτών και την αναζωογόνηση των ματιών.

Βλεφαροπλαστική ... με μια ματιά

  • διορθώνει τη χαλάρωση και την πτώση των βλεφάρων
  • μειώνει το οίδημα ( πρήξιμο) και τους μαύρους κύκλους στα κάτω βλέφαρα
  • επαναφέρει το νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα
  • επιτυγχάνει αποτελέσματα μεγάλης χρονικής διάρκειας 
  • οι τομές είναι αδιόρατες
  • έχει σύντομη αποθεραπεία

Δείτε περισσότερα εδώ... Βλεφαροπλαστική

Το ιατρείο

 
 

Άγγελου Σικελιανού 12 , Νέο Ψυχικό

Σε σύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις, υψηλών προδιαγραφών, όπου συμβαδίζουν η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία, παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πλαστικής Χειρουργικής (Αισθητική – Επανορθωτική). Με ανθρωποκεντρική προσέγγιση, γνώση, σεβασμό και υπευθυνότητα, η έμπειρη επιστημονική ομάδα υλοποιεί τις Αρχές της Επιστήμης και της Τέχνης, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Go Top